👉 Záruka bezpečného odoslania a reklamácií bez debát 👈

Tour de Holandsko

Naša cesta do Holandska mala jediný cieľ – načerpať inšpiráciu a nájsť nové produkty pre náš milovaný e-shop. A tiež si trochu oddýchnuť od denného ruchu našej firmy DMP 😁

Pretože aj súčasťou nášho e-shopu sú rastliny z Holandska, rovnako ako minulé roky sme urobili výpravu znova sem spojenú s dovolenkou. Namierili sme to rovno priamo k našim pestovateľom na obhliadku, aby sme videli a znovu si potvrdili, ako precízne balia a starajú sa o rastliny, ktoré potom dorazia až k vám domov.

1. zastávka u našich pestovateľov

Naša prvá zastávka nás zaviedla k pestovateľom, odkiaľ pochádzajú naše veľké rastliny, najmä z celej kolekcie priamo od pestovateľov , ktoré potom posielajú priamo k vám domov. Vieme, že robia prácu skvele, ale už od prvého stretnutia sme sa len utvrdili, že robia svoju prácu výborne. Ich láskou a starostlivosťou o rastliny sme boli očarení. Navyše sme mali tú česť stretnúť sa s vedením tejto záhrady, ktorí nám ochotne povedali o svojich začiatkoch a plánoch do budúcnosti. Bolo to inšpirujúce stretnutie, ktoré nám dalo nový pohľad na poľnohospodárstvo a pestovanie rastlín.

2. zastávka u nášho dodávateľa kvetináčov

Firma Gina Da je rodinná firma, ktorá nás úplne očarila už pred časom, keď sme od nich začali odoberať kvetináče. Majiteľ, ktorý ju zdedil po svojom otcovi, spoločne so svojím synom teraz rozvíja nielen výrobu kvetináčov, ale aj vlastnú reštauráciu s ktorou svoju centrálnu predajňu v Holandku prepojili v jedno. Je nádherné vidieť, ako vášeň a podnikavosť odovzdávajú z generácie na generáciu. Kvetináče od Gina Da sú naším najobľúbenejším produktom a je skvelé spoznať ľudí, ktorí za týmto výnimočným výrobkom stoja. Už na jeseň 2023 tak rozšírime niektoré kvetináče od Gina Da o nové modely. Napríklad nové kvetináče Eno , ktoré sú naším bestsellerom č.1.

3. zastávka u dodávateľa

Veľkosklad bol ďalším neodolateľným miestom na našom itinerári. Táto spoločnosť sa špecializuje na pestovanie a dodávanie rastlín aj kvetináčov. Počas súkromnej prehliadky sme sa doslova stratili v ich rozsiahlej ponuke. Videli sme snáď všetky značky kvetináčov, ktoré môžete na trhu nájsť, vrátane nášho obľúbeného Pottery pots . Bolo to fascinujúce a užitočné zároveň, pretože sme tu našli nové produkty, ktoré môžeme ponúknuť vám a rozšíriť tak našu ponuku.

Poslednou bodkou celého cestovania po Holandsku boli najznámejšie mestá Amsterdam a Haag, kam neodporúčame jazdiť v najväčšom turistickom období a poslednou zastávkou Rotterdam, ktorý je nezabudnuteľný s nádhernou architektúrou.

Tomáš a Zuzka Bodnárovi.

Čo hľadáte?

Košík