👉 Záruka bezpečného odoslania a reklamácií bez debát 👈

Tipy na vianočné darčeky



Vianoce s Daj mi izbovku

Vianoce sú magickým obdobím plným svetiel, vône perníčkov a hrejivých chvíľ strávených s rodinou a priateľmi. Je to tiež čas, kedy hľadáme dokonalé darčeky, ktoré by vykúzlili úsmev na tvárach našich blízkych. Vo svete, kde každý deň čelíme zhone a zhonu, sa stáva darček, ktorý prináša pokoj a pohodu, skutočným pokladom. A čo by mohlo byť lepším zdrojom pokoja ako kúsok prírody, ktorý si môžeme priniesť domov? Pre milovníkov rastlín sme pripravili jedinečnú ponuku darčekov, ktoré nielen očaria svojou krásou, ale tiež prinášajú kúsok zeleného pokoja do domovov vašich blízkych.

Predplatné Rastlín

Chcete darovať niečo, čo bude baviť celý rok? Naše predplatné rastlín je ideálnou voľbou! Každý mesiac doručíme starostlivo vybranú rastlinu priamo k vašim dverám, vrátane podrobných inštrukcií o starostlivosti. Rastlina je každý mesiac prekvapením a rozhodne je na čo sa tešiť!

Workshopy

Ukážeme vám, ako sa ako experti starať o izbové rastliny rôznych druhov. Môžete sa tiež pridať k našim workshopom, kde si vytvoríte vlastný kokedam, florárium alebo sa dozviete, ako pestovať rastliny hydroponicky či ako vytvárať machové obrazy a ďalšie. Navyše tento darček zahŕňa aj možnosť spoločného výletu k nám do Prahy!

Kokedamy

Pochádzajúce z Japonska, sa skladajú z rastliny a špeciálnych substrátov. Z týchto materiálov sa dokonale zabalí vhodná rastlina do "gule" a celá sa obalí machom. Tradične sa kokedamy zavesujú na povrázok, macramé alebo sa pokladajú na vlhké kamienky či iný materiál.

DIY rastlinné terária

Naše DIY rastlinné terária sa stanú vašim majstrovským dielom. Sklenené mini-svety plné zelene, ktoré oživia každý interiér. Sú ideálnym darčekom pre tých, ktorí hľadajú neobvyklú estetickú dekoráciu a chcú si ju sami vyrobiť.

Naša kniha

Pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac, ponúkame našu knihu plnú rád, tipov a trikov na starostlivosť o rastliny. Ideálne čítanie pre každého rastlinného zelenáča, ale aj fanatika.

Darčekový poukaz

Ak si nie ste istí, čo presne vybrať, darčekový poukaz je vždy bezpečnou voľbou. Nechajte obdarované, aby si sami vybrali to, čo ich nadchne na našom eshope dmp.sk alebo osobne v našej predajni, kde vám s výberom poradia naši skvelí kolegovia.

Záver

V našom e-shope nájdete širokú škálu originálnych darčekov, ktoré urobia radosť každému milovníkovi rastlín. Prajeme vám krásne prežitie sviatkov a veľa radosti s našimi zelenými darčekmi!

Čo hľadáte?

Košík